XBOX365.GR
Τα πάντα για το XBOX!

Δείτε πως να αποκτήσετε από σήμερα το XBOX Game Pass Ultimate!

Εδώ και λίγο καιρό γνωρίζαμε πως θα οι συνδρομητικές υπηρεσίες του XBOX θα ενοποιηθούν και  θα μπορούμε να αποκτήσουμε XBOX Live Gold, και ΧΒΟΧ Game Pass με μια και μόνο συνδρομή. Σήμερα λίγες ώρες πριν το μεγάλο Event της Ε3, έγινε διαθέσιμο το απόλυτο πακέτο για τους απανταχού XBOX Fans!

To XBOX Game Pass Ultimate δεν θα συνδυάζει όμως 2 υπηρεσίες όπως νομίζαμε παλαιότερα, αλλά τρεις, αφού πλέον με μια μόνο συνδρομή θα έχουμε XBOX Live Gold και XBOX Game Pass για την κονσόλα μας αλλά και συνδρομή Game Pass για το PC! Η χρέωση για τον πρώτο μήνα της υπηρεσίας κοστίζει 1€ ενώ η κανονική τιμή της συνδρομής θα ειναι 12.99€ και μπορείτε να το αποκτήσετε από ΕΔΩ.

Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε εδώ και ειναι πολύ σημαντικό, ειναι πως με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας με κόστος μόνο 1€, το υπόλοιπο της διάρκειας των συνδρομών που έχετε αυτή την στιγμή στον λογαριασμό σας μετατρέπεται αυτόματα σε Game Pass Ultimate! Παράδειγμα αν έχετε 6 μήνες Gold και 2 μήνες Game Pass θα μετατραπούν σε 8 μήνες Game Pass Ultimate. Φυσικά μπορείτε να αποκτήσετε σήμερα κάποια Gold συνδρομή σε προνομιακή τιμή και μετά να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία, έτσι με πολύ μικρό κόστος θα μπορείτε να απολαύσετε όλες της συνδρομητικες υπηρεσίες του XBOX.

Αν σας ενδιαφέρει να αγοράσετε συνδρομή μόνο για το XBOX Game Pass στο PC, το μηνιαίο κόστος ειναι 4€ και θα περιλαμβάνονται πάνω από 100 παιχνίδια για αρχή, με τον αριθμό να μεγαλώνει κάθε μήνα, όπως έγινε και στην αντίστοιχη  έκδοση της κονσόλας.

Με την περιήγησή σας στο xbox365.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Διάβασε περισσότερα