XBOX365.GR
Τα πάντα για το XBOX!

Νέο DLC για το Shadow of the Tomb Raider

Το Eidos-Montréal  και η Crystal Dynamics ανακοίνωσαν το πρώτο από τα 7 μηνιαία DLC του Shadow of the Tomb Raider που ονομάζεται “The Forge.”

Στο “The Forge”, η Lara βρίσκετε σε ένα πλημμυρισμένο από λάβα “σιδηρουργείο” των έκπτωτων θεών για να αποκαλύψει τα μυστικά του Kuwaq Yaku. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού της, η Lara θα ανακαλύψει λεπτομέρειες για την αρχαία κληρονομιά ενός φίλου, και θα πρέπει να ξεπεράσει έναν κίνδυνο που όλοι πίστευαν πως έχει χαθεί μες της φλόγες. Το “The Forge” μας φέρνει επίσης έναν ολοκαίνουργιο Challenge Tomb διαθέσιμο για Solo αλλά και για Co-op!

Οι παίκτες που θα ολοκληρώσουν τον Tomb θα ανταμειφθούν με τo Grenadier skill, το Brocken και το Umbrage όπλο 3-80. Η Lara Croft έχει τιθασεύσει μια ζούγκλα που δεν συγχωρεί, εξερευνά τεράστια τοπία γεμάτα τάφους και μάχεται την Trinity για τη μοίρα της Ανθρωπότητας, με φόντο την αποκάλυψη των Μάγια. Το “The Forge” είναι το πρώτο από τα επτά μηνιαία DLC που διατίθενται μέσω του Season Pass, παρέχοντας στους παίκτες άφθονο περιεχόμενο. Challenge Tombs, co-op αποστολές, όπλα και εξαρτήματα, Score Attack και Time Attack modes, και άλλα πολλά.

Έρχονται περιπέτειες στην θρυλική κρυμμένη Πόλη των Ίνκας Paititi. Θα υπάρξουν νέα μυστήρια και προκλήσεις, οι φιλίες αλλά και οι αντιπαλότητες θα μεγαλώσουν μα πάνω από όλα νέοι τάφοι θα ανακαλυφθούν σε μια σειρά DLC που επεκτείνουν το Shadow of the Tomb Raider.

To “The Forge”  θα διατίθεται δωρεάν σε όλους τους κατόχους Season Pass, αλλά θα μπορεί να αγοραστεί και ως αυτόνομο στην τιμή των 4,99€.  Η νέα περιπέτεια της Lara θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου για το Xbox One, και Χbox One X.

Με την περιήγησή σας στο xbox365.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Διάβασε περισσότερα