XBOX365.GR
Τα πάντα για το XBOX!

Δείτε το πρώτο Gameplay Trailer για το Age of Empires 4

Μέσα στη χρονιά, η Microsoft ανακοίνωσε πως ένα νέο studio προστέθηκε στην οικογένεια των Xbox Game Studios, το οποίο θα ασχολείται αποκλειστικά με τα Age of Empires. Κατά την διάρκεια του XO19, μάθαμε πως το στούντιο αυτό θα λέγεται World Edge, lead producer του οποίου θα είναι η Shannon Loftis.

Το Age of Empires 4, πρώτη φορά ανακοινώθηκε στην Gamescom του 2017 και μέχρι σήμερα επικρατούσε σιγή ιχθύος για το πολυαναμενόμενο παιχνίδι στρατηγικής. Το παιχνίδι αναπτύχθηκε από τη Relic Entertainment, ένα studio που ανήκει στη Sega

Το Age of Empires 4 έρχεται να συνεχίσει την παράδοση των strategy game, με το νέο trailer να μας αποδεικνύει τη λεπτομέρεια και το μεράκι που έχει βάλει σε αυτόν τον τίτλο η Relic. Αρκεί να παρατηρήσει κανείς τη λεπτομέρεια στα κτίρια και την πληθώρα των διαχειρίσιμων στρατιωτικών μονάδων που εμφανίζονται στην οθόνη, οποιαδήποτε στιγμή. Περισσότερα νέα για το Age of Empires 4, αναμένουμε να μάθουμε μέσα στους επόμενους μήνες.

Μέχρι τότε απολαύστε το trailer που ακολουθεί. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε και τη συνέντευξη που παραχώρησε στο IGN, ο Creative Director του Adam Isgreen. Επίσης μην ξεχνάτε πως στα πλαίσια της XO19, ανακοινώθηκε και η προσθήκη στο Game Pass του Age of Empires 2: Definitive Edition.

Με την περιήγησή σας στο xbox365.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Διάβασε περισσότερα