XBOX365.GR
Τα πάντα για το XBOX!

Δείτε το πρώτο Gameplay Video του Vampire The Masquerade – Bloodlines 2

Το Vampire The Masquerade – Bloodlines 2, είναι o συνεχιστής της θρυλικής αυτής RPG σειράς και περιλαμβάνει διάφορα χαρακτηριστικά, όπως αυτό του συναρπαστικό storytelling, fast-paced combat και συναρπαστικούς χαρακτήρες, εκ των οποίων ο καθένας έχει τα δικά του σκοτεινά κίνητρα. Η Paradox Interactive, δημιούργησε το sequel αυτής της σειράς, σε μία προσπάθεια να αναβιώσουν τα παιχνίδια με πρωταγωνιστές τα vampire. Θα ξεκινήσετε το παιχνίδι έχοντας υπό τον έλεγχό σας, τον Thinblood.

Η υπάρξει και μόνο του βασικού σας χαρακτήρα, θα αναζωπύρωση τον πόλεμο μεταξύ των φατριών των βαμπίρ στο Seattle. Για να καταφέρετε να επιβιώσετε σε αυτή την κοινωνία, θα πρέπει να συνάψετε συμμαχίες με τις διάφορες φατρίες, αλλά και να γίνετε μέλη στις clan των full-blood Vampire. Ενώ εσείς θα προσπαθήσετε να συνάψετε τις συμμαχίες σας, ταυτόχρονα θα περιφέρεστε στα σκοτεινά σοκάκια του Seattle και θα αναζητάτε τη λεία σας, θα εμπλακείτε σε ένα μυστήριο πολιτικό παιχνίδι και θα πρέπει να αντισταθείτε στην επιθυμία σας για να ρουφήξτε το αίμα των κοινών θνητών.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το extended gameplay video για την Ε3 2019. Το Vampire The Masquerade – Bloodlines 2, αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC και Xbox One το 2020.

Με την περιήγησή σας στο xbox365.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Διάβασε περισσότερα