XBOX365.GR
Τα πάντα για το XBOX!

Έρχεται νέος Indiana Jones τίτλος από την Bethesda σε συνεργασία με την Lucasfilm Games

Όπως ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter η Bethesda, ένας νέος Indiana Jones τίτλος πρόκειται να κυκλοφορήσει στο μέλλον από την MachineGames σε συνεργασία με την Lucasfilm Games, με παραγωγό μάλιστα τον Todd Howard.

Αναλυτικά το tweet αναφέρει :

Ένα νέο παιχνίδι Indiana Jones βρίσκεται υπό ανάπτυξη από το στούντιο μας MachineGames, με εκτελεστικό παραγωγό τονTodd Howard, σε συνεργασία με την LucasfilmGames. Θα περάσει καιρός μέχρι να έχουμε περισσότερα να αποκαλύψουμε, αλλά είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε τα σημερινά νέα!

Στο Teaser δεν αποκαλύπτεται τίποτα περισσότερο για το παιχνίδι, εκτός από τα logo των εμπλεκόμενων studio και τα εμβληματικά “αξεσουάρ” του Indiana Jones. Φυσικά δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για αποκλειστικό τίτλο του XBOX, μιας και προέρχεται από studio που έχει αποκτήσει πρόσφατα η Microsoft, όμως το πιο πιθανό σενάριο αυτή την στιγμή είναι (λόγω της συμμέτοχής και της Lucasfilm Games)  να πρόκειται για κάποιον multiplatform τίτλο.

Σίγουρα περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθουμε τους επόμενους μήνες.

Με την περιήγησή σας στο xbox365.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Διάβασε περισσότερα