XBOX365.GR
Τα πάντα για το XBOX!

Με διαφορά καλύτερο το Assassin’s Creed Odyssey στο Xbox One X

Υπάρχουν πολλές φήμες πως η Microsoft σκοπεύει να ανακοινώσει μέχρι το τέλος του 2018 νέα κονσόλα. Αλλά πραγματικά χρειαζόμαστε άλλο ένα Xbox τόσο σύντομα;
Όπως φαίνεται το Xbox One X είναι κάτι περισσότερο από ικανό στο να χειριστεί τους επερχόμενους τίτλους για τουλάχιστον δύο ακόμα χρόνια.

Μια πρόσφατη ανάλυση που έγινε από το Digital Foundry έδειξε εντυπωσιακά μεγάλη διαφορά απόδοσης σε σύγκριση με τον άμεσο ανταγωνιστή, το PS4 Pro. Το Xbox One X προσφέρει μεγαλύτερη ανάλυση και καλύτερη γραφική απεικόνιση από το PS4 Pro. Σίγουρα το αποτέλεσμα αυτό ειναι εντυπωσιακό και δείχνει πως το Xbox One X είναι ικανό να προσφέρει τόσο καλή απόδοση για άλλα δύο χρόνια τουλάχιστον.

Αν η Microsoft σχεδιάζει να ανακοινώσει νέα κονσόλα φέτος, ποιος είναι ο βασικός λόγος πίσω από αυτή την απόφαση; Το PS4 είναι η πιο επιτυχημένη κονσόλα αυτής της γενιάς, και αυτή τη φορά ίσως η Microsoft θέλει να κάνει την κίνησή της στην αγορά πριν από την Sony, εκμεταλλευόμενη της θετικές αντιδράσεις της βιομηχανίας στον νέο δρόμο που έχει χαράξει το Team Xbox.

Το Xbox One X, μέχρι τώρα έχει αποδείξει πως μπορεί  να τρέξει τα πιο απαιτητικά παιχνίδια. Πιστεύουμε πως όσο περνάει ο καιρός και οι μηχανές γραφικών βαραίνουν, τόσο περισσότερο θα φαίνεται η διάφορα του με τον ανταγωνισμό.

Με την περιήγησή σας στο xbox365.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Διάβασε περισσότερα