XBOX365.GR
Τα πάντα για το XBOX!

Νέα εφαρμογή φέρνει το Retro Gaming Streaming στο XBOX One!

Ζούμε στην εποχή του streaming και του cloud και το Antstream αποτελεί μια από τις λύσεις που όπως φαίνεται θα επιλέξουν οι λάτρεις των retro παιχνιδιών.

Το Antstream βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία χρηματοδότησής του μέσω crowdfunding, κάνοντας χρήση της γνωστής πλατφόρμας Kickstarter. Το Antstream θα έρθει σε XBOX One, PC και κινητά.

H εφαρμογή  θα ξεκινήσει να λειτουργεί τον προσεχή Μάιο, και όσοι επιλέξουν να υποστηρίξουν την καμπάνια του στο Kickstarter θα είναι οι πρώτοι που θα έχουν πρόσβαση στην early access έκδοση της. Η καμπάνια θα συνεχιστεί έως και τις 10 Μαίου, με διάφορα perks όπως early access στην εφαρμογή και συνδρομές για την υπηρεσία μεταξύ άλλων.

Εφόσον το Antstream χρηματοδοτηθεί επιτυχώς μέσω του crowdfunding θα παρέχει πάνω από 400 κλασσικά παιχνίδια, με περισσότερα να προστίθενται σε βάθος χρόνου. Θα δούμε παιχνίδια από τις δεκαετίες 70,80 και 90 των οποίων τα licenses έχουν εξασφαλιστεί από την εταιρεία. Μάλιστα σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Anstream έχουν εξασφαλιστεί ήδη τα δικαιώματα για πάνω από 2000 retro παιχνίδια!

Νέα εφαρμογή φέρνει το Retro Gaming Streaming στο XBOX One!

Με την περιήγησή σας στο xbox365.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Διάβασε περισσότερα