XBOX365.GR
Τα πάντα για το XBOX!

O Mike Ybarra αποχωρεί από την Microsoft και το ΧΒΟΧ μετά από 20 χρόνια!

Ο Μike Ybarra, corporate vice president of gaming της Microsoft ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εταιρεία μετά από 20 χρόνια. Μάλιστα επεσήμανε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται για τους gamers και από τη νέα θέση που θα αναλάβει σε άλλη εταιρεία, την οποία όμως δεν αποκάλυψε ακόμη.

Η αντίδραση του Phil Spencer, επικεφαλής του ΧΒΟΧ ήταν: Σε ευχαριστώ για όσα προσέφερες στη Microsoft και το ΧΒΟΧ. Ήσουν υποστηρικτής των fans μας από την πρώτη ημέρα, και προσπαθούσες σταθερά να κρατήσεις τα παιχνίδια στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Όλοι εμείς στην ομάδα του ΧΒΟΧ σου ευχόμαστε τα καλύτερα.”

Όπως είναι γνωστό ο Mike Ybarra είναι και streamer στο Mixer, κάτι που θα συνεχίσει να κάνει όπως δήλωσε. Είναι δεδομένο ότι η απουσία του θα γίνει αισθητή, περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του και που θα καταλήξει η κινητικότητα που βλέπουμε το τελευταίο διάστημα σε όλες τις εταιρείες.

 

Με την περιήγησή σας στο xbox365.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Διάβασε περισσότερα