XBOX365.GR
Τα πάντα για το XBOX!

Ο Phil Spencer μιλάει για το Game Pass και για το πως ωφελεί τους παίκτες αλλά και τους Developers

Κατά τη διάρκεια του XO19 στο Λονδίνο, ο Phil Spencer και όλη η ομάδα του Xbox, παραχώρησαν πολλές συνεντεύξεις σε διάφορες μεγάλες ιστοσελίδες του εξωτερικού. Σε μία από αυτές τις συνεντεύξεις λοιπόν και συγκεκριμένα στο Stevivor, ο Phil spencer μιλάει για το Xbox Game Pass και για το πώς αυτό ωφελεί τόσο τους παίκτες, όσο και τους developers.

Βλέπουμε τους παίκτες να είναι διατεθειμένοι να δοκιμάζουν νέα είδη και νέα παιχνίδια. Επειδή όταν είσαι συνδρομητής στο Xbox Game Pass, με ένα μόνο κλικ μπορείς να κατεβάσεις το παιχνίδι και να αρχίσεις να παίζεις. Η ποικιλομορφία του περιεχομένου στο Game Pass, τα διαφορετικά είδη που περιέχει και οι τίτλοι με τους οποίους ασχολούνται οι παίκτες, νομίζω πως αποτελούν ένα υγιές κομμάτι της βιομηχανίας.

Ο Σπένσερ αναφέρει πως δεν είναι μόνο οι παίκτες που έχουν αλλάξει χάρη στην συνδρομητική υπηρεσία.

Βλέπετε πάρα πολλά παιχνίδια, από πάρα πολλά studios, να προσπαθούν να δημιουργήσουν διάφορους service-based τίτλους. Υπήρχαν παιχνίδια που ήταν αέναα και που έδιναν την αίσθηση πως έπρεπε να διαρκέσουν για πάντα, ούτως ώστε να καταφέρουν οι μεγάλοι εκδότες και τα στούντιο να κάνουν απόσβεση στα παιχνίδια αυτά Το ωραίο με το Game Pass, είναι πως στην ουσία ενσωματώνει το κάθε παιχνιδι μέσα σε μια υπηρεσία.

Κλείνοντας, στη συνέντευξη αναφέρει το εξής:

 

Ένα παιχνίδι μπορεί να είναι απλά ένα παιχνίδι και είναι ωραίο το να παίζει κανείς παιχνίδια που έχουν αρχή, μέση και τέλος. Πολλά από αυτά χρειάζονται και μία συνδρομή. Μπορούμε απόλυτα να υποστηρίξουμε τέτοια είδη παιχνιδιών και στην πραγματικότητα, πολλοί νέοι τίτλοι από τα first parties και τα third parties studios, επωφελούνται από το γεγονός πώς τα παιχνίδια τους, δεν χρειάζεται να συμπεριλαμβάνουν κάποιο συνδρομητικό μοντέλο. Μπορούν πραγματικά να ζουν μόνο μέσα στην υπηρεσία και να είναι ακριβώς αυτό που είναι, σαν ένας τίτλος του Game Pass.

 

Με την περιήγησή σας στο xbox365.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Διάβασε περισσότερα