XBOX365.GR
Τα πάντα για το XBOX!

Όλα όσα είδαμε στην παρουσίαση του XBOX στο TGS 2020

Η παρουσίαση του XBOX στο Tokyo Game Show πραγματοποιήθηκε χθες, μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, μάθαμε αρκετά νέα αν και η Microsoft μας είχε προετοιμάσει αναφέροντας ότι δεν θα υπάρξουν σημαντικές ανακοινώσεις που αφορούν τη νέα γενιά, ή εξαγορές studio κτλ.

Όπως επεσήμανε και ο επικεφαλής του XBOX, Phil Spencer το XBOX έχει ανοδική πορεία στην Ιαπωνία, με 84% αύξηση από τον προηγούμενο χρόνο, με τις πολλαπλές επιλογές εισόδου στο οικοσύστημα του XBOX να βοηθούν σημαντικά. Μάλιστα όπως ανέφερε το xCloud θα λανσαριστεί στη χώρα στις αρχές του 2021!

Αποκαλύφθηκε το Japan World Update για το Microsoft Flight Simulator

Κατά τη διάρκεια του show προβλήθηκε ένα trailer με εικόνες από το πρώτο δωρεάν update του Microsoft Flight Simulator το οποίο θα περιλαμβάνει αρκετές αναβαθμίσεις που αφορούν την αναπαράσταση της Ιαπωνίας.

Ο χάρτης της χώρας θα αναβαθμιστεί, ώστε να αναπαρίσταται σωστά το υψόμετρο της κάθε περιοχής, θα υπάρχει υψηλής ανάλυσης τρισδιάστατη αναπαράσταση έξι πόλεων της χώρας με χρήση φωτογραμμετρίας (Sendai, Takamatsu, Tokushima, Tokyo, Utsunomiya και Yokohama), αλλά και έξι τοπικά αεροδρόμια τα οποία θα διαθέτουν περισσότερες λεπτομέρειες (Hachijojima, Kerama, Kushiro, Nagasaki, Shimojishima, and Suwanosejima).

Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης της Asobo και την Microsoft η αναβάθμιση θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου!

Δημιουργίες από την ιαπωνική κοινότητα Minecraft
Στη συνέχεια της παρουσίασης, προβλήθηκαν εντυπωσιακές δημιουργίες από την ιαπωνική κοινότητα του Minecraft, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, με τη δημιουργία του Dr Bond.

Balan Wonderworld
Ανεπτυγμένο από τη The Balan Company, της Square Enix, το Balan Wonderworld  είναι ένα  3D platformer το οποίο φαίνεται ότι έχει επηρεαστεί ιδιαίτερα από musicals. Ο τίτλος φέρει την υπογραφή δυο θρύλων της βιομηχανίας, των Yuji Naka και Naoto Ohshima.

Samurai Spirits
Το Samurai Spirits της SNK, έρχεται στα XBOX Series S και X κατά τη πρώτη μέρα κυκλοφορίας των κονσολών, και μάλιστα optimized!

Resident Evil Village (VIII)
Κατά τη διάρκεια του event της Microsoft είδαμε και trailer για το Resident Evil Village, το όγδοο παιχνίδι της σειράς, με τον Ethan Winters να ψάχνει απαντήσεις χρόνια μετά τα γεγονότα του Resident Evil VII: Biohazard.

PRAGMATA
Ο μυστηριώδης τίτλος της CAPCOM, με το όνομα PRAGMATA, επίσης επιβεβαιώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει σε XBOX Series X/S στην Ιαπωνία. Το συγκεκριμένο παιχνίδι το είχαμε δει για πρώτη φορά στο showcase Ιουνίου του PlayStation 5.

Puyo Puyo Tetris 2
To sequel του Puyo Puyo Tetris, ενός από τα πιο αγαπημένα ιαπωνικά puzzle παιχνίδια έρχεται με τη συνεργασία του Puyo Puyo και του θρυλικού Tetris. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε XBOX One και XBOX Series, ενώ θα υποστηρίζει Smart Delivery!

Tetris Effect: Connected
To είχαμε δει πρώτη φορά στο XBOX Games Showcase event. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα εθιστικό παιχνίδι, το οποίο αποτελεί μια παραλλαγή του original, με τη δυνατότητα co-op παιχνιδιού και την υποστήριξη online game με παίκτες από όλο τον κόσμο.

Bright Memory v1.0
Το εντυπωσιακό first person shooter, Bright Memory v1.0  θα κυκλοφορήσει στα XBOX Series X/S στις 10 Νοεμβρίου, και πρόκειται για τον original τίτλο Bright Memory και όχι για το Bright Memory Infinite που είχαμε δει τον περασμένο Μάιο στην παρουσίαση του ΧΒΟΧ.

Bright Memory Infinite
Επίσης είδαμε και το next-gen trailer για το Bright Memory Infinite το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021 για XBOX Series S/X και δείχνει άκρως εντυπωσιακό! Το trailer δεν είναι διαφορετικό από αυτό που είδαμε στην παρουσίαση της Microsoft το Μάιο!

R-TYPE FINAL 2
Κατά την διάρκεια της ιαπωνικής έκθεσης παρουσιάστηκε και το R-type FINAL 2. Ένα side scrolling shoot-em-up το οποίο θα έρθει για Xbox One αλλά και για Series S/X μέσω Smart Delivery περίπου την Άνοιξη του 2021. Το παιχνίδι αποτελεί μια παραλλαγή του αρχικού παιχνιδιού Final που είχε κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS2 με βελτιώσεις σε γραφικά και σε επίπεδα δυσκολίας για τα σημερινά δεδομένα. Το αρχικό R-type FINAL ήταν το κύκνειο άσμα της εταιρείας Irem και αγαπήθηκε από το κοινό και επιστρέφει τελικώς ξανά ακόμα πιο ανανεωμένο και καλογυαλισμένο.

RPG Time: The Legend of Wright
Προς το τέλος της έκθεσης παρουσιάστηκε και το RPG Time: The Legend of Wright. Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει και στις κονσόλες νέα γενιάς XBOX Series S/X και μέσω Smart Delivery. Πρόκειται για indie παραγωγή και αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περισσότερες πληροφορίες.

Με την περιήγησή σας στο xbox365.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Διάβασε περισσότερα