XBOX365.GR
Τα πάντα για το XBOX!

Το Hitman 3 έρχεται τον Ιανουάριο του 2021 με υποστήριξη Smart Delivery

Όπως ανακοίνωσε η εκδότρια εταιρεία IO Interactive, το HITMAN 3 θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 20 Ιανουαρίου 2021 για τα XBOX One, XBOX Series X , PS5, PS4, Stadia και PC (μέσω του Epic Games Store). Οι προπαραγγελίες για το παιχνίδι έχουν ανοίξει , ενώ διαθέσιμες θα είναι δυο εκδόσεις.

Η μόνη διάφορα που έχουν οι δυο αυτές εκδόσεις ειναι το Deluxe Pack που περιλαμβάνει τα Deluxe Escalations, in-game αντικείμενα, κοστούμια το digital soundtrack του παιχνιδιού και άλλα.

Το Hitman 3 έρχεται τον Ιανουάριο του 2021 με υποστήριξη Smart Delivery

Το πιο σημαντικό όμως, είναι πως όσοι αγοράσουν το παιχνίδι για το XBOX One, θα μπορούν να παίξουν την Next Gen έκδοση του εντελώς δωρεάν όταν αποκτήσουν το XBOX Series X, αφού ο τίτλος της IO Interactive υποστηρίζει το Smart Delivery της Microsoft. Ευχάριστο νέο, μιας και τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερες εταιρείες προσφέρουν την αναβάθμιση τον παιχνιδιών τους για τις κονσόλες επόμενης γενιάς επί πληρωμή.

Με την περιήγησή σας στο xbox365.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Διάβασε περισσότερα