XBOX365.GR
Τα πάντα για το XBOX!

Το League Of Legends έρχεται στο XBOX One!

Ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια όλων των εποχών στα PC, έρχεται επιτελούς και στο XBOX One! Στα πλαίσια των εορτασμών για τα 10 χρονιά κυκλοφορίας του παιχνιδιού, η Riot Games ανακοίνωσε πως μια νέα έκδοση του League of Legends με την ονομασία Wild Rift θα έρθει στο XBOX One, σε φορητές συσκευές αλλά και άλλες κονσόλες.

Το παιχνιδι μοιάζει παρόμοιο με αυτό που είδαμε στα PC όλα αυτά τα χρόνια, με τον χειρισμό φυσικά να έχει προσαρμοσθεί στα Gamepad και τους 2 αναλογικούς μοχλούς. Το παιχνίδι θα περιεχέι επίσης καινούριο χάρτη, και όλα τα games θα έχουν μικρότερη διάρκεια. Ελπίζουμε να δούμε και υποστήριξη για πληκτρολόγιο και ποντίκι στην έκδοση του XBOX One.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, το Wild Rift δεν είναι ένα Port της έκδοσης των PC, πρόκειται για έναν τίτλο που φτιάχτηκε από την αρχή, για να εξασφαλιστεί πως θα είναι μια εμπειρία LoL που αξίζει τον χρόνο των παικτών.

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το πότε θα είναι διαθέσιμη η εκδοσή στις κονσόλες, αλλά αυτή για της φορητές συσκευές θα είναι διαθέσιμη μέσα στο 2020.

Με την περιήγησή σας στο xbox365.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Διάβασε περισσότερα