XBOX365.GR
Τα πάντα για το XBOX!

Το Update του Αυγούστου έρχεται στο XBOX One και φέρνει πολλές σημαντικές αλλαγές!

To Firmware update του Αυγούστου θα είναι διαθέσιμο σύντομα για όλους τους κατόχους XBOX One, και θα περιλαμβάνει αρκετές αλλαγές και βελτιώσεις που έχουμε δει το προηγούμενο διάστημα σε Builds που ήταν διαθέσιμα για τους XBOX Insiders. Επίσης οι Insiders της κονσόλας, θα μπορούν επιπλέον να δοκιμάσουν ορισμένα νέα σημαντικά χαρακτηριστικα που θα έρθουν στο XBOX One αργότερα μέσα στην χρονιά.

Πάμε να δούμε αναλυτικά όλες τις αλλαγές που φέρνει στην κονσόλα της Microsoft το συγκεκριμένο Update.

Βελτιώσεις στον Οδηγό (Guide)

Παρακάτω θα δείτε ορισμένες αλλαγές που έχουν γίνει στο Xbox Guide, ώστε να είναι ακόμα πιο εύχρηστο και λειτουργικό.

Βελτιωμένη αρχική “σελίδα”

Η νέα αρχική “σελίδα” του οδηγού έχει σχεδιαστεί ξανά ώστε να είναι πιο καθαρή και πιο ευανάγνωστη. Η διάταξη διευκολύνει την πλοήγηση μεταξύ των πιο πρόσφατων πραγμάτων που κάνατε, του Πίνακα ελέγχου, των παιχνιδιών και των εφαρμογών σας. Όσοι όσους από εσάς θέλετε να προσαρμόσετε τον Οδηγό, θα έχετε την επιλογή να αλλάξετε τη σειρά των καρτελών που εμφανίζονται. Προστέθηκαν επίσης κουμπιά στο κάτω μέρος της σελίδας για σημαντικά βοηθητικά προγράμματα, όπως οι ειδοποιήσεις, αναζήτηση και ρυθμίσεις για τον ήχο, διευκολύνοντας την πρόσβαση σε αυτά από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

Το Update του Αυγούστου έρχεται στο XBOX One και φέρνει πολλές σημαντικές αλλαγές!

Συνδεθείτε με τους φίλους σας

Μιλώντας για ειδοποιήσεις, η ενημέρωση του Αυγούστου περιλαμβάνει νέα βελτιωμένη καρτέλα ειδοποιήσεων, με εύκολη πρόσβαση πατώντας στο κουδούνι ειδοποιήσεων στο κάτω μέρος του Οδηγού. Αυτή η καρτέλα περιλαμβάνει όλες τις ειδοποιήσεις, τις προσκλήσεις παιχνιδιών και τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων σε μια ροή. Το καλύτερο από όλα, τα εισερχόμενα περιλαμβάνουν ειδοποιήσεις από όλες τις εφαρμογές Xbox, συμπεριλαμβανομένης της νέας εφαρμογής Xbox για κινητές συσκευές που θα διατεθεί σύντομα στην έκδοση beta. Διαβάζοντας μια ειδοποίηση σε μια συσκευή θα εξαφανίζεται από όλες τις άλλες, ώστε το feed σας να είναι πάντα ενημερωμένο με τις νεότερες ειδοποιήσεις.

Το Update του Αυγούστου έρχεται στο XBOX One και φέρνει πολλές σημαντικές αλλαγές!
Τα πάρτι και το chat γίνονται ευκολότερα

Στο Update του Ιουνίου, τα πάρτι και η συνομιλία συνδυάστηκαν σε μία καρτέλα, διευκολύνοντας την επικοινωνία με τους φίλους και τους συμπαίκτες σας. Η Microsoft βελτίωσε επιπλέον αυτό το κομματι, προσθέτοντας προεπισκόπηση του κειμένου στα νέα σας μηνύματα. Προστέθηκε επίσης μια λειτουργία που ζητούσαν συχνά πολλοί χρήστες, δυνατότητα για έλεγχο της έντασης του ήχου, ξεχωριστά για κάθε μέλος του πάρτι.

Το Update του Αυγούστου έρχεται στο XBOX One και φέρνει πολλές σημαντικές αλλαγές!

Περισσότερες συμβουλές και κόλπα για τους νέους παίκτες του Xbox

Τέλος, στόχος της Microsoft ήταν η βελτίωση του οδηγού για οσους ερχονται τώρα στην οικογένεια του XBOX. Έτσι προστέθηκαν συμβουλές προσαρμοσμένες για νέους πελάτες, βοηθώντας τους να κατανοήσουν τον σκοπό κάθε σελίδας και πώς να ξεκινήσετε να τη χρησιμοποιείτε. Οι σελίδες του είναι πλέον πιο ευανάγνωστες και κατανοητές και οι συντομεύσεις και οι εντολές κουμπιών είναι πιο συνεπείς.

Το Update του Αυγούστου έρχεται στο XBOX One και φέρνει πολλές σημαντικές αλλαγές!

Νέα εμφάνιση για την ροής δραστηριότητας

Με τη νέα εμπειρία στο Xbox, η Microsoft επανεξέτασε επίσης τον τρόπο εμφάνισης του περιεχομένου των παικτών άλλα και των προγραμματιστών που θα εμφανίζεται στο Xbox. Η εταιρεια θέλησε να να επικεντρωθεί στο περιεχόμενο που κοινοποιείται και να επισημάνει τα στιγμιότυπα οθόνης, βιντεοκλίπ και αναρτήσεις που δημιουργούν οι παίκτες.Θα παρατηρήσετε ότι όλες οι αναρτήσεις που μοιράζονται στο Xbox έχουν τώρα το ίδιο μέγεθος: δεν θα υποθέτετε πλέον πώς θα εμφανίζονται στις σελίδες της Κοινότητας ή του Club. Έχουμε πραγματοποιήσει βελτιώσεις στα Block περιεχόμενου για άτομα και γενικοτερα για την κοινότητα στη κεντρική σελίδα. Έχουμε επίσης εισαγάγει συντομεύσεις για ευκολότερη αλληλεπίδραση με την κάθε ανάρτηση, και για ευκολότερη ανακάλυψη παικτών αλλά και παιχνιδιών με το οποία σχετίζεται η ανάρτηση.

Νέα χαρακτηριστικά σύντομα διαθέσιμα για τους Xbox Insiders

Οι παραπάνω λειτουργίες και αλλαγές δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς τη βοήθεια των Xbox Insiders. Τα σχόλια, οι προτάσεις και οι αναφορές σφαλμάτων διασφαλίζουν ότι θα έχουμε πάντα το καλύτερο δυνατό προϊόν για όλους. Όχι μόνο η ενημέρωση του Αυγούστου είναι Live αυτήν την εβδομάδα για όλους, αλλά αυτό το μήνα οι Xbox Insiders θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι μερικές από τις νέες λειτουργίες που έρχονται και θα δείτε παρακάτω.

Ανανεωμένη εμφάνιση και αίσθηση

Με οποίον τρόπο και αν χρησιμοποιείτε το Xbox θα πρέπει να αισθάνεστε φιλόξενοι και οικείοι, είτε είστε στον καναπέ χαλαρώνοντας ή παίζοντας το αγαπημένο σας παιχνίδι εν κινήσει μέσω του xCloud. Μετά την οπτική αναβάθμιση στις εφαρμογές για τηλέφωνο και υπολογιστή τους προηγούμενους μήνες, ήρθε η ώρα να γίνει το ίδιο και στην κονσόλα.

Το Update του Αυγούστου έρχεται στο XBOX One και φέρνει πολλές σημαντικές αλλαγές!

Από αυτήν την εβδομάδα, οι Insiders θα λάβουν ένα update με μια οπτική αναβάθμιση στις κονσόλες Xbox One για να ταιριάζει ακόμα καλύτερα το UI με τις άλλες εφαρμογές του XBOX στον υπολογιστή και τις φορητές συσκευές. Αυτό περιλαμβάνει ορισμένες αλλαγές στο σχήμα πλακιδίων, τις γραμματοσειρές και τo περίγραμμα επιλογής. Ωστόσο, η συνολική διάταξη των περισσότερων σελίδων δεν θα αλλάξει δραστικά, επομένως δεν χρειάζεται να μάθετε το UI από την αρχή όταν κυκλοφορεί το Xbox Series X.

Εκφραστείτε με νέα θέματα προφίλ

Τα προφίλ χρήστη στο Xbox αποτελούν σημαντικό μέρος της εμπειρίας μας στην κοινότητα. Αποτελούν έναν από τους κορυφαίους προορισμούς στην κονσόλα, έτσι το προφίλ σας θα πρέπει να είναι ένας χώρος που θα μπορειτε να εκφράσετε τον εαυτό σας μέσω της προσαρμογής.

Θα μπορείτε να επιλέξετε από πολλά διαφορετικά θέματα για το προφίλ σας όταν ξεκινήσει αυτή η λειτουργία, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων θεμάτων από παιχνίδια των Xbox Game Studios, ενώ με την πάροδο του χρόνου θα προστεθούν ακόμα περισσότερα.

Τα Θέματα προφίλ θα είναι επίσης διαθέσιμα στην εφαρμογή Xbox στον υπολογιστή και μέσω της Game Bar.

Το Update του Αυγούστου έρχεται στο XBOX One και φέρνει πολλές σημαντικές αλλαγές!

Συνδεθείτε σε πολλαπλές συσκευές

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι το cloud gaming θα προστεθεί στην εφαρμογή Game Pass σε Android και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν καταπληκτική. Χιλιάδες παίκτες έχουν παίξει τίτλους όπως το Sea of ​​Thieves και το Forza Horizon 4 στα τηλέφωνά τους. Οι παίκτες με Xbox έχουν απολαύσει τα αποθηκευμένα παιχνίδια τους απρόσκοπτα μεταξύ του cloud και της κονσόλας τους, συνεχίζοντας το από το σημείο που το άφησαν ανεξάρτητα από το πού επιλέγουν να παίξουν.

Για να να γίνει αυτή η εμπειρία ακόμα πιο απρόσκοπτη, πραγματοποιήθηκαν μερικές αλλαγές στον τρόπο σύνδεσής σας στο Xbox. Πλέον θα μπορείτε να συνδεθείτε σε όσες Xbox κονσόλες ή Εφαρμογές Xbox θέλετε, ταυτόχρονα. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κονσόλα Xbox όσο θέλετε για  ταινίες, συνομιλία με φίλους και άλλα. Όσον αφορά όμως τα παιχνίδια, θα μπορείτε να παίζετε σε μία συσκευή κάθε φορά, ώστε όλη η πρόοδος, τα επιτεύγματα και τα saves σας να παραμένουν ενημερωμένα και να συγχρονίζονται σε οποιαδήποτε συσκευή θέλετε να παίξετε.

Ενημερώσου σε πραγματικό χρόνο για κάθε Update του άρθρου!

Με την περιήγησή σας στο xbox365.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Διάβασε περισσότερα