XBOX365.GR
Τα πάντα για το XBOX!

Το Outer Wilds προστέθηκε σήμερα στο XBOX Game Pass!

Διαθέσιμος από σήμερα για όλους τους ενεργούς συνδρομητές τoυ XBOX Game Pass είναι ο νέος τίτλος της Mobius Digital, Outer Wilds. Μετά την χθεσινή κυκλοφορία και την άμεση προσθήκη στην υπηρεσία του Void Bastards, ένας ακόμα τίτλος προστίθεται ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του, στην συνδρομητική υπηρεσία του XBOX. Μπορείτε να κατεβάσετε η να το αγόρασε το παιχνίδι, αν δεν είστε συνδρομητές του Game Pass από εδώ.

Περιγραφή

Το Outer Wilds είναι ένα Open world παιχνιδι μυστηρίου σε ένα ηλιακό σύστημα παγιδευμένο σε έναν ατελείωτο time loop.

Καλωσορίσατε στο διαστημικό πρόγραμμα!
Είστε το νεότερο μέλος του Outer Wilds Ventures, ενός νεοσύστατου διαστημικού προγράμματος που αναζητά απαντήσεις σε ένα παράξενο, συνεχώς εξελισσόμενο ηλιακό σύστημα.

Τα μυστήρια του ηλιακού συστήματος…
Τι κρύβεται στην καρδιά του δυσοίωνου Dark Bramble; Ποιος έχτισε τα εξωγήινα ερείπια στη Σελήνη; Μπορεί να σταματήσει το ατελείωτο time loop; Οι απαντήσεις σας περιμένουν στις πιο επικίνδυνες περιοχές του διαστήματος

Οι πλανήτες του Outer Wilds είναι γεμάτοι με κρυφές τοποθεσίες που αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου. Επισκεφθείτε μια υπόγεια πόλη πριν την καταπιεί η άμμος ή εξερευνήστε την επιφάνεια ενός πλανήτη, καθώς καταρρέει κάτω από τα πόδια σας. Κάθε μυστικό φυλάσσεται από επικίνδυνα περιβάλλοντα και φυσικές καταστροφές.

Αρπάξτε το διαγαλαξιακά εργαλεία πεζοπορίας σας!
Δέστε γερά τις μπότες πεζοπορίας σας, ελέγξτε τα επίπεδα οξυγόνου και ετοιμαστείτε για να επιστρέψετε στο διάστημα. Χρησιμοποιήστε μια ποικιλία από μοναδικά gadgets για να ερευνήσετε το περιβάλλον και να εντοπίσετε μυστήρια σημάδια, να αποκρυπτογραφήσετε την αρχαία γραφή και να……ψήσετε το τέλειο marshmallow.

Με την περιήγησή σας στο xbox365.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Διάβασε περισσότερα