XBOX365.GR
Τα πάντα για το XBOX!

Ο Phil Spencer εξηγεί γιατί η Ε3 συνεχίζει να είναι σημαντική για το XBOX

Κατά τη διάρκεια του Livestream της Microsoft για το Extra Life, o επικεφαλής του XBOX Phil Spencer, μίλησε για την Ε3 αλλά και για το Χ018.

Θα έλεγα ότι μαθαίνουμε. Είδα το feedback που έλεγε “Θα ήταν ωραίο αν ανακοινώνατε κάποιο νέο παιχνίδι στο X018”. Είναι πάντα ωραίο αν ανακοινώνεις νέα παιχνίδια και θα συμφωνήσω με αυτό. Είμαι αφοσιωμένος στο ΧΟ και το ότι επιστρέφει ως ένας από τους τρόπους επικοινωνίας με τους fans και το community είναι σημαντικό. Όπως και για οτιδήποτε που κάνεις και μαθαίνεις και μεγαλώνεις μέσα από αυτό. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό το event.

Μπορεί να μην ανακοινώσαμε κάτι για την επόμενη χρονιά, αλλά μπορώ να πω πως είμαστε πολύ χαρούμενοι με το ΧΟ αυτή τη χρονιά και πως πήγε και θέλουμε να το ξανακάνουμε.

Στη συνέχεια ο Spencer μίλησε για την Ε3 και γιατί το ΧΒΟΧ επέλεξε να παραμείνει σε αυτή:

Σκέφτομαι ακριβώς το ίδιο πράγμα για την Ε3. Είναι ενδιαφέρουσα για εμάς διότι η Ε3 είναι ένα ενδιαφέρον event. Όταν σκέφτομαι για αυτό, όταν ήμουν νεότερος η Ε3 αφορούσε τα καταστήματα που την παρακολουθούσαν και προσπαθούσαν να καταλάβουν πόσα cartridges παιχνιδιών θα αγόραζαν για την περίοδο των γιορτών. Πήγαιναν στην Ε3 για να δουν ποια είναι τα hit παιχνίδια και εμείς προσπαθούσαμε να δείξουμε τα παιχνίδια έτσι ώστε να αγοράσουν ποσότητες, και έτσι να γνωρίζουμε και εμείς πόσα discs ή cartridges πρέπει να παράξουμε.

Έπειτα, εντελώς ξαφνικά οι retailers ήθελαν τον τύπο εκεί, καθώς ήθελαν να δουν τι θα γράψουν για τα παιχνίδια και αυτό διότι κατά κάποιο τρόπο εμπιστεύονταν τον τύπο. Έτσι η Ε3 από μια εμπορική έκθεση έγινε έκθεση εμπορική αλλά και δημοσιογραφική.

Τώρα θα έλεγα ότι οι προσπάθειες μας και ο λόγος που μας αρέσει η Ε3 με τον τρόπο που το κάνουμε.. Θα μπορούσαμε να κάνουμε με το δικό μας τρόπο ή ξεχωριστά.. Απλά πιστεύουμε ότι είναι ένας φανταστικός και βολικός τρόπος για τους fans να ζήσουν την εμπειρία των video games. Πιστεύω ότι το κάνουμε γιατί είναι μια γιορτή των Η.Π.Α. στο Los Angeles. Είναι εύκολο για τους ανθρώπους στις Η.Π.Α. να συγκεντρωθούν σε ένα μέρος και να μοιραστούν την αγάπη τους για τα video games.

Ελπίζω ότι η Ε3 θα συνεχίσει να μεγαλώνει. Νομίζω ότι θα αλλάξει σε κάποιους τομείς, αλλά βλέπω όλα αυτά τα events, όπως το ΧΟ, την Ε3, το FanFest που κάνουμε κατά τη διάρκεια της Gamescom… Κατά τη διάρκεια του fanfest στο Mexico City παράλληλα κάναμε άλλο ένα στο Μιλάνο την ίδια χρονική περίοδο.

Φυσικά αναφέρθηκε και για τη δημιουργία νέων IP, το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορούν να γίνουν στην βιομηχανία του gaming, αλλά είναι επίσης σημαντικό να συνεχίσουμε να εξερευνούμε χαρακτήρες και ιστορίες από το παρελθόν. Μια από τις προκλήσεις είναι να βρεθεί ισορροπία μεταξύ των δυο επιλογών επειδή δεν είναι δυνατό να διπλασιάζεται πάντα η δυνατότητα παραγωγής του οργανισμού. Επίσης αν οι developers δεν αισθάνονται καλά με το να κάνουν κάτι, δεν θα πρέπει να κάνουν επειδή θα τους το πει ο Spencer.

Με την περιήγησή σας στο xbox365.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Διάβασε περισσότερα