XBOX365.GR
Τα πάντα για το XBOX!

H Microsoft θέλει να δημιουργήσει το επόμενο Κiller Ιnstinct αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμο Studio

Πριν από λίγες μέρες διεξήχθει ένα ανεπίσημο ιντερνετικό τουρνουά για το Κiller Ιnstinct και παρά το γεγονός πως έχουν περάσει 8 ολόκληρα χρόνια από την αρχική του κυκλοφορία, ο αριθμός των παικτών που συμμετείχαν αλλά και όσων παρακολούθησαν το event, ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακός. Αυτή η διοργάνωση εχίνε αφορμή ώστε να έρθει και πάλι στο προσκήνιο η συζήτηση για το επόμενο Killer instinct και το κατά πόσο βρίσκεται σε παραγωγή η συνέχεια του.

Όπως φαίνεται όμως δεν θα δούμε σύντομα κάποια έκπληξη, καθώς οπως δείχνουν τα πράγματα δεν εργάζεται κάποιο στούντιο πάνω στο διάσημο fighting παιχνίδι. Συγκεκριμένα βγήκαν ονόματα που συνεργάζονται στενά με την Microsoft και επιβεβαίωσαν ότι υπήρχε/υπάρχει επιθυμία για συνέχεια και έχει δοθεί το πράσινο φως, αλλά δεν υπάρχει διαθεσιμο studio για να αναλάβει το συγκεκριμένο project. Υπενθυμίζουμε ότι η Double helix που ξεκίνησε την πρώτη σαιζόν είχε εξαγοραστεί από την Amazon και στην συνέχεια η Iron galaxy μετά τις επόμενες σαιζόν, είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να συνεχίσει μετά χαράς, αλλά για την ώρα έχει άλλες εκκρεμότητες και δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή.

Η Microsoft λογικά ψάχνει το κατάλληλο στούντιο αλλά οι επιλογές είναι περιορισμένες γιατί η συμβατική κουλτούρα του παιχνιδιού είναι στα δυτικά πρότυπα παραγωγής και δεν υπάρχουν αρκετές επιλογές σε αυτή τη γεωγραφική πλευρά την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Όπως φαίνεται λοιπόν, θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετό διάστημα ακόμα, μέχρι να πιάσουμε στα χέρια μας τον επόμενο τίτλο Killer instinct.

Με την περιήγησή σας στο xbox365.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Διάβασε περισσότερα