XBOX365.GR
Τα πάντα για το XBOX!

Μετά τον Ninja και οι Shroud / Gothalion θα στριμάρουν αποκλειστικά στο MIXER της Microsoft

Ο γνωστός superastar και Streamer του Twitch Michael “Shroud” Grzesiek, εγκαταλείπει και αυτός την πλατφόρμα της Amazon και εντάσσεται πλέον στο Mixer, στη stremaing πλατφόρμα της Microsoft.  O Grzesiek, είναι ένας πρώην επαγγελματίας παίκτης του Counter-Strike: Global Offensive και πραγματοποίησε την ανακοίνωση της αλλαγής της streaming πλατφόρμας, μέσα από μία ανάρτηση στο Twitter.

Μαζί με αυτόν έρχεται ένας ακόμα μεγάλος Streamer του Twitch να προστεθεί στην ομάδα του Mixer. Ο Cory “King Gothalion” Michael, είχε πάνω από 1 εκατομμύριο followers στο  Twitch, και ανακοίνωσε την “μεταγραφή” του στην πλατφόρμα της Microsoft με το παρακάτω βίντεο που πόσταρε στο Twitter.

Μην ξεχνάτε πως και τον Αύγουστο, ένας ακόμα διάσημος streamer, ο Tyler “Ninja” Blevins , εγκατέλειψε και αυτός την πλατφόρμα της Amazon και συνεργάζεται αποκλειστικά πλέον και αυτός με το Mixer. Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφέρουμε πως τόσο ο  Grzesiek , όσο και ο Blevins, είναι δύο από τους πιο διάσημους streamers του πλανήτη, συγκεντρώνοντας ένα τεράστιο αριθμό θεατών στα streaming κανάλια τους. Και οι δυο τους όμως, ασχολήθηκαν με το Streaming, αφού εγκατέλειψαν την επαγγελματική τους καριέρα με τα Video Games.  Ο Ninja ήταν πρώην επαγγελματίας παίκτης του Halo, πριν κάνει τη μετάβαση στα Battle Royal παιχνίδια. Επίσης, ο Blevin δήλωσε τα εξής για τη μετάβαση  του Grzesiek στο Mixer.

Είναι μία τεράστια κίνηση για τη πλατφόρμα του Mixer και τη βιομηχανία των streaming υπηρεσιών,

Αυτό αποδεικνύει πως ακόμα και τα πιο λαμπρά ταλέντα του Twitch, δεν μένουν προσηλωμένα σε μία streaming πλατφόρμα. Διάφορες πηγές πάντως αναφέρουν πως ο Grzesiek  υπέγραψε ένα μεγάλο συμβόλαιο με τη Microsoft και τη streaming πλατφόρμα της, το Mixer.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, η manager και γυναίκα του Ninja, Jessica Blevins, ανέφερε στο Business Insider  πως ο Ninja αποφάσισε να εγκαταλείψει το Twitch, επειδή η εταιρία του Twitch δεν μπορούσε να αναπτύξει και να εξελίξει το brand name του Ninja.

Τα λεφτά ήταν το τελευταίο πράγμα που είχαμε στο μυαλό μας. Δεν έχουν ιδέα για τα παρασκήνια και για το πόσο σκληρά προσπαθήσαμε για την επίτευξη αυτής της συμφωνίας. Αλήθεια όμως, πόσο καταπληκτική αποδείχτηκε η Micorosft για εμάς.

Αν και το Mixer αυξάνει σε δημοτικότητα σιγά – σιγά, είναι ακόμα όμως αρκετά μακρυά από το να πλησιάσει τα νούμερα των ατόμων που παρακολουθούν κάποιο stream από το Twitch. Σύμφωνα με το StreamElements και το Arsenal.gg (streaming analytics site)  , νέα δεδομένα δείχνουν πως αμέσως μετά τη συνεργασία του Ninja με το Mixer, οι ώρες που δαπανήθηκαν για την προβολή κάποιου Stream στο Mixer, έφτασαν τα 3 εκατομμύρια, τον Αύγουστο. Ταυτόχρονα το Twitch εκτινάχθηκε από τις 850,76 εκατομμύρια ώρες, στα 932,1 εκατομμύρια .

Με την περιήγησή σας στο xbox365.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Διάβασε περισσότερα