XBOX365.GR
Τα πάντα για το XBOX!

Πολλές νέες πληροφορίες για το Crackdown 3

Crackdown 3 Commander Jaxon

Από την ήμερα που ανακοινώθηκε το παιχνιδι πριν 5 χρονιά, η αλήθεια ειναι πως έχει περάσει από πολλά κύματα η κυκλοφορία του. Μετά την x018 έχουμε επιτελούς επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά και μια πρώτη εικόνα από το Multiplayer mode του παιχνιδιού με την ονομασία Wrecking Zone.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη τους στο Windows Central, o creative director της Microsoft Joseph Staten και ο επικεφαλής  παραγωγής Jorg Neumann, μας δίνουν πολλές πληροφορίες για τον πολυαναμενόμενο Exclusive τίτλο του XBOX και αναφέρουν πως δεν θα υπάρχουν στο παιχνιδι Microtransactions και Loot Boxes.

Μιλώντας για το μέλλον του παιχνιδιού, ο Staten είπε :
Δεν ασχολούμαστε αυτή την στιγμή με περιεχόμενο για μετά το λανσάρισμα του παιχνιδιού, εξακολουθούμε να πειραματιζομαστε και ψάχνουμε τι είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. Εξετάζουμε πράγματα που οι παίκτες βρίσκουν διασκεδαστικά, ρυθμίζουμε την ισορροπία του παιχνιδιού κτλ. Εξετάζουμε τρόπους ώστε να υπάρχει μακροπρόθεσμη ενασχόληση με τον τίτλο . Δεν θέλουμε να πάμε σε Microtransactions ούτε επίσης και σε Loot Boxes. Θα υπάρχουν σίγουρα πράγματα που μπορείτε να ξεκλειδώσετε τα οποία είτε θα βασίζονται στην κατάταξη σας, είτε στον  αριθμό των αγώνων που έχετε παίξει, η αλήθεια ειναι πως ακόμα το ψάχνουμε αυτό. Έχουμε βάλει εκατοντάδες πράγματα για να ξεκλειδώσετε και με πάρα πολλούς τρόπους.

Επιπλέον, τόσο ο Staten όσο και ο Neumann αναφέρθηκαν σε περισσότερα στοιχεια σχετικά με το gameplay του Crackdown 3.

Σχετικά με την πρόσφατη ανακοίνωσή τους για το multiplayer mode με την ονομασία  Zone Wrecking Zone, δήλωσαν ότι θα προσφέρει δύο διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού. Ο πρώτος θα είναι παρόμοιος με τον Kill Confirmed, όπου οι παίκτες συλλέγουν Dog Tags από τους νικημένους αντιπάλους, και ο δεύτερος θα είναι σαν Domination, με τους παίκτες να προσπαθούν να πάρουν και να υπερασπιστούν σημεία του χάρτη.

Επίσης ανέφεραν και λίγα πράγματα για το Campaign του παιχνιδιού.
“Το Campaign του παιχνιδιού δεν θα περιεχέι Online στοιχεία αλλά θα υπάρχει friend-invite. Το Crackdown 3 έχει πολύ απλή δομή, κάτι που πάντα ήταν από τα δυνατά σημεία του παιχνιδιού. Είναι ένας μεγάλος ανοιχτός κόσμος, με έναν τεράστιο αριθμό όπλων στον οποίο μπορείτε να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας ρυθμό. Δεν υπάρχει κανένας προκαθορισμένος τρόπος για να παίξετε όπως τα Bosses για παράδειγμα. Αν έχουμε πάρα πολλούς παίκτες με εντελώς διαφορετικά πράγματα στο μυαλό τους o καθένας, διαπιστώσαμε ότι τείνουν να πηγαίνουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις και να μην βλέπουν ο ένας τον άλλον. Αισθανθήκαμε ότι η καλύτερη εμπειρία στο Crackdown 3 είναι να παίζουμε με έναν φίλο, να σχεδιάζουμε τις επιθέσεις μας, να θεραπεύουμε ο ένας τον άλλον και να ανατινάζουμε τα πάντα μαζί. Αποφασίσαμε ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι για τη διάσωση της πόλης και τη βοήθεια προς τους ανθρώπους της, παρα να φροντίσουμε για την κατεδάφιση της. Θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι θα το προσφέρουμε αυτό, αλλά σε ένα Mode ξεχωριστό to οποίο θα αφορά εξ ολοκλήρου την καταστροφή. Αισθανθήκαμε ότι το PvP για πολλούς παίκτες ήταν το καλύτερο μέρος για να υλοποιηθεί η “καταστροφή” στο Crackdown. Έτσι αποφασίσαμε από νωρίς ότι επρόκειτο να προσθέσουμε την καταστροφή εξ ολοκλήρου στο multiplayer. ”

Εμείς περιμένουμε με αγωνία να δούμε τελικά τι θα μας προσφέρει το παιχνιδι, το οποίο πλέον φαίνεται το λιγότερο διασκεδαστικό.

Με την περιήγησή σας στο xbox365.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Διάβασε περισσότερα