XBOX365.GR
Τα πάντα για το XBOX!

To νέο XBOX App θα αντικαταστήσει το XBOX Companion στα Windows 10

Όποιος έχει δοκιμάσει να ανοίξει τις τελευταίες μέρες το Companion App του XBOX για τα Windows 10, θα έχει παρατηρήσει ένα μήνυμα που εμφανίζεται στην κεντρική σελίδα, το οποίο προτρέπει τους χρήστες να κατεβάσουν την νέα εφαρμογή του XBOX η οποία και θα αντικαταστήσει το Companion App. Η νέα αυτή εφαρμογή του XBOX, δεν είναι άλλη από το XBOX (beta) που έχουμε όλοι μας στα PC εδώ και καιρό, από τo οποίο παίζουμε και τα παιχνίδια του XBOX Game Pass για το PC.

Το θέμα είναι πως σε σχέση με το παλιό Companion App, η νέα εφαρμογή δεν έχει ενσωματωμένες κάποιες βασικές λειτουργίες όπως η εύκολη πρόσβαση στα Achievements, το μηνιαίο Gamescore Ranking, το Activity Feed, την διαχείριση των Clubs, την δυνατότητα για streaming στα windows 10 από την κονσόλα μας κ.α Ας ελπίσουμε με την κυκλοφορία του νέου XBOX Store, να έρθει και μια μεγάλη αναβάθμιση στην συγκεκριμένη εφαρμογή, ώστε να προστεθούν και όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που αυτή την στιγμή της λείπουν.

Προς το παρόν λειτουργούν ταυτόχρονα και οι δυο εφαρμογές, αλλά για οποιοδήποτε ενδιαφέρουσα αλλαγή θα σας ενημερώσουμε.

To νέο XBOX App θα αντικαταστήσει το XBOX Companion στα Windows 10

 

Με την περιήγησή σας στο xbox365.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Διάβασε περισσότερα