XBOX365.GR
Τα πάντα για το XBOX!

Τον Μάρτιο θα ολοκληρωθεί η εξαγορά της Zenimax από την Microsoft

Φαίνεται πως η συμφωνία για την εξαγορά του ομίλου της Zenimax από την Microsoft βρίσκεται ένα βήμα πριν την οριστική ολοκλήρωση της. Συγκεκριμένα να υπενθυμίσουμε ότι τον Σεπτέμβριο του 2020 ανακοινώθηκε πως η Microsoft θα προχωρήσει σε εξαγορά της Zenimax και όλων των συμπεριλαμβανομένων στούντιο της έναντι 7.5 δις δολαρίων και από τότε περιμένουμε την τελική επισημοποίηση.

Τα νεότερα δεδομένα από τις Βρυξέλλες λένε πως πλέον η Microsoft ζητάει την έγκριση από την Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε να διευθετηθούν μερικές ακόμα νομικές διαδικασίες. Η λογική πίσω από αυτή την διαδικασία είναι ότι δύο στούντιο της Zenimax έχουν έδρα σε Γαλλία και Σουηδία. Μόλις η επιτροπή δώσει το πράσινο φώς η τελική ημερομηνία για να κλείσει ολοκληρωτικά το συγκεκριμένο deal θα είναι ο Μάρτιος που έρχεται, και κάπου εκεί πλέον και η Microsoft θα είναι πλήρως ελεύθερη να κάνει ανακοινώσεις που θα συμπεριλαμβάνουν τα μελλοντικά σχέδια της με όλα τα στούντιο της Zenimax.

Με την περιήγησή σας στο xbox365.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Διάβασε περισσότερα