XBOX365.GR
Τα πάντα για το XBOX!

SCORN: Δείτε 13 λεπτά Gameplay από την έκδοση του XBOX Series X

Το Scorn είναι από τους πρώτους τίτλους που παρουσιάστηκαν για το XBOX Series X τον περασμένο Μάιο, κατά την διάρκεια του Inside ΧΒΟΧ στο οποίο είδαμε αρκετούς Third Party τίτλους που θα έρθουν στην πλατφόρμα του XBOX.

To Scorn να θυμίσουμε είναι ένα First Person Shooter – Survival horror και θα μας ταξιδέψει σε έναν κόσμο που θυμίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό πίνακα του H.R Giger. H Ebb Software συνεργάστηκε στενά με την Microsoft ώστε το παιχνιδι να εκμεταλλευτεί την δύναμη των νέων κονσολών που έρχονται σε λίγες ημέρες, γι’ αυτό αλώστε δεν θα κυκλοφορήσει στo XBOX One, αφού η κονσόλα της Microsoft δεν μπορούσε να αποδώσει ποιοτικά, όλα όσα ήθελε το Studio. Το παιχνιδι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το XBOX και τα PC, ενώ θα προστεθεί day one και στο XBOX Game Pass.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, το εικαστικό και η ατμόσφαιρα είναι σε άλλο επίπεδο, ενώ ο τεχνικός τομέας είναι καταπληκτικός, με τρομερούς φωτισμούς αλλά και απίστευτη λεπτομέρεια στα περιβάλλοντα, τα όπλα και όλους τους επιμέρους τομείς. Παρά τον αργό ρυθμό του παιχνιδιού, το Gameplay video που θα δείτε παρακάτω σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει, αφού η  Ebb Software έχει κάνει πραγματικά τρομερή δουλειά!

Με την περιήγησή σας στο xbox365.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Διάβασε περισσότερα