XBOX365.GR
Τα πάντα για το XBOX!

Το Sea of Thieves θα εκμεταλλευτεί την δυναμη του XBOX Series X

Πριν λίγες ημέρες σας ενημερώσαμε σχετικά με τα σχεδία της Microsoft σε ότι έχει να κάνει με το Backwards Compatibility του XBOX Series X. Όπως ανέφερε ο Jason Ronald στο επίσημο website του XBOX, η νέα κονσόλα της Microsοft όχι μόνο θα υποστηρίζει όσα παιχνίδια υπάρχουν τώρα στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, μαζί με χιλιάδες παιχνιδια του XBOX One, αλλά όλα αυτά θα παίζουν και καλύτερα, αφού θα εκμεταλλεύονται την δύναμη και τις νέες τεχνολογίες του XBOX Series X.

Όπως φαίνεται, ένας από τους πρώτους τίτλους του XBOX One που θα ωφεληθεί από τις δυνατότητες του Series X, θα ειναι και το Sea of Thieves. Ο executive producer του παιχνιδιού Joe Neate, σχολιάζοντας σε ένα tweet του το σχετικό άρθρο της Microsoft, ανέφερε πως ο τίτλος της Rare “θα ωφεληθεί”  από την δύναμη της νέας κονσόλας, αλλά περισσότερα θα αποκαλύψει τους επόμενους μήνες.

Αν αναλογιστούμε πως το Sea of Thieves αυτή την στιγμή στο XBOX One X τρέχει σε 4K ανάλυση με HDR, η πιο πιθανή βελτίωση που εύκολα μπορεί να πραγματοποιηθεί στη νέα κονσόλα, ειναι τα πολυπόθητα 60fps. Αυτή την στιγμή ο πειρατικός τίτλος της Rare μπορεί να είναι πανέμορφος, αλλά τρέχει στα 30fps, οπότε αυτός είναι ένας τομέας που εύκολα θα μπορούσε να αναβαθμιστεί με τον ερχομό του XBOX Series X.

Περισσότερα για το ποια παιχνίδια και με ποιον τρόπο να εκμεταλλευτούν την δύναμη του XBOX Series X, σίγουρα θα μάθουμε τους επόμενους μήνες.

Με την περιήγησή σας στο xbox365.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Διάβασε περισσότερα